Wgbedekkingen -- VVS Werkgroep Bedekkingen

 

Over Wgbedekkingen

Doel van deze lijst is het uitwisselen van informatie over sterbedekkingen door de Maan, door planeto´den of door andere objecten in ons zonnestelsel. Bijdragen in verband met voorspellingen, waarnemingstechnieken en waarnemingsresultaten zijn zeer welkom. Het uitwisselen van ervaringen en het discuteren van vragen moet de gelegenheid bieden om van elkaar te leren.

Om alle eerdere berichten op deze lijst te raadplegen, kijk in het Wgbedekkingen Archief. (Het huidige archief is alleen toegankelijk voor leden van de lijst.)

Gebruik van Wgbedekkingen
Om een bericht naar alle leden van de lijst te sturen, adresseert u het aan:
wgbedekkingen@ls.vvs.be.

Hieronder kunt u uzelf aanmelden als lid van de lijst of uw persoonlijke instellingen wijzigen.

Aanmelden bij Wgbedekkingen

Om u aan te melden bij Wgbedekkingen vult u onderstaand formulier in. Om valse aanmeldingen tegen te gaan, krijgt u een e-mail toegezonden met het verzoek om de aanmelding te bevestigen. Na ontvangst van de bevestiging, zal de lijstmoderator uw aanmelding in beraad nemen. De beslissing van de moderator krijgt u per e-mail toegestuurd. Dit is tevens een besloten lijst, wat betekent dat de ledenlijst niet toegankelijk is voor niet-leden.

  Uw e-mailadres:  
  Uw naam (optioneel):  
  U kunt hieronder een wachtwoord invullen. Dit voorziet in een zekere mate van bescherming en moet voorkomen dat anderen kunnen knoeien met uw lidmaatschap. Gebruik niet een eerder door u gebruikt wachtwoord, omdat het af en toe onversleuteld naar u gemaild zal worden.

  Als u ervoor kiest om geen wachtwoord in te vullen, wordt een automatisch gegenereerd wachtwoord naar u toegezonden zodra u uw aanmelding hebt bevestigd. U kunt steeds om toezending van uw wachtwoord vragen wanneer u uw persoonlijke instellingen wilt wijzigen. Maandelijks krijgt u uw wachtwoord toegemaild als herinnering.

  Kies een wachtwoord:  
  Herhaal het wachtwoord ter bevestiging:  
  Wat is uw voorkeurstaal voor de berichten?  
  Wilt u de berichten gebundeld ontvangen in een dagelijkse verzamelmail? Nee Ja

Wgbedekkingen leden
(De ledenlijst is alleen toegankelijk voor leden van de lijst.)

Vermeld uw adres en wachtwoord om toegang te krijgen tot de ledenlijst:

Adres: Wachtwoord:   

Om u af te melden van Wgbedekkingen, om uw wachtwoord toegestuurd te krijgen of om uw opties te wijzigen, vul uw e-mail adres in:

Als u dit veld leeg laat, zal straks gevraagd worden om uw e-mailadres


Wgbedekkingen wordt beheerd door csteyaert at gmail.com, andreas.dill at gmail.com
Wgbedekkingen beheerdersinstellingen (alleen toegang met authorisatie)
Overzicht van alle maillijsten op ls.vvs.be

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix